Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκ@τ@ πατεί... «Η Ελλάδα κινείται παρασκηνιακά-Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» λέει ο Καλίν..

  Σφοδρή επίθεση σε Ελλάδα και ΗΠΑ και Ελλάδα έκανε χθες ο σύμβουλος του Ρ. Τ. Ερντογάν, Ι. Καλίν. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε τα ...

 



Σφοδρή επίθεση σε Ελλάδα και ΗΠΑ και Ελλάδα έκανε χθες ο σύμβουλος του Ρ. Τ. Ερντογάν, Ι. Καλίν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε τα εξής:

“Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα είχαν πάντα σκαμπανεβάσματα. Αποφασίσαμε να μην εμπλέξουμε τρίτους παράγοντες. Γνωρίζουμε τις δραστηριότητές τους στο παρασκήνιο. Σας υπενθυμίζουμε τι ισχύει τον οπλισμό των νησιών.”

Στη συνέχεια ανέφερε: ”

Έχουμε πραγματοποιήσει τρεις μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία τα τελευταία 3-4 χρόνια. Δεν πήραμε άδεια από κανέναν. Ο Πρόεδρός μας το έχει ξεκαθαρίσει (εννοεί Ελλάδα-Συρία): “Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», η Τουρκία είναι πάντα έτοιμη”.

Και για τις ΗΠΑ:

”Όσοι αγνοούν την Τουρκία δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη σωστή πολιτική. Αυτό ισχύει τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για την ΕΕ. Η κυβέρνηση Μπάιντεν δίνει την όψη αποδιοργάνωσης σε ορισμένα ζητήματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη βάση των εθνικών μας συμφερόντων.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.