Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προβλήματα σε όλη τη χώρα από χαλάζι, κεραυνούς και καταιγίδες - Πυροσβεστική: Θα ενταθεί η κεραυνική δραστηριότητα

Προβλήματα από την κακοκαιρία που ήδη πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας. Χαλάζι σε μέγεθος… φουντουκιού στο Αμύνταιο Φλώρινας, δέντρα κατ...








Προβλήματα από την κακοκαιρία που ήδη πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας. Χαλάζι σε μέγεθος… φουντουκιού στο Αμύνταιο Φλώρινας, δέντρα καταπλάκωσαν αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη, ζημιές σε καλλιέργειες στη Λάρισα.

Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας για το οποίο προειδοποίησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, κατά τόπους και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή (10.06.2022), κυρίως στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι μπόρες, το χαλάζι και οι κεραυνοί θα εκδηλώνονται κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Έκκληση σε όλους τους πολίτες να βρίσκονται “δίπλα μας” απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γιάννης Αρτοποιός, προειδοποιώντας ότι τις επόμενες ώρες θα ενταθεί η “έντονη κεραυνική δραστηριότητα” και πως οι πυρκαγιές θα είναι περισσότερες όσο προχωράμε στην αιχμή της αντιπυρικής περιόδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.