Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουκρανές: «Όλα για τον πόλεμο»- μάζεψαν σχεδόν 800 χιλιάδες δολάρια από γυμνές φωτογραφίες

Μια ομάδα γυναικών από την Ουκρανία είχε την ιδέα να βοηθήσει τους Ουκρανούς στρατιώτες που πολεμούν ακούραστα εναντίον της Ρωσίας πουλώντ...




Μια ομάδα γυναικών από την Ουκρανία είχε την ιδέα να βοηθήσει τους Ουκρανούς στρατιώτες που πολεμούν ακούραστα εναντίον της Ρωσίας πουλώντας γυμνές φωτογραφίες και συγκεντρώνοντας ένα ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό, σύμφωνα με την Lad Bible.com.

Μια Ουκρανή ονόματι Nastasia Nasko ξεκίνησε αυτή τη δουλειά με το όνομα "TerOnlyFans", όπου μια ομάδα ανθρώπων, κυρίως γυναίκες, προσφέρθηκαν εθελοντικά να φωτογραφηθούν γυμνές για να συγκεντρώσουν χρήματα για Ουκρανούς στρατιώτες. Μέσα σε τρεις μήνες κατάφεραν να συγκεντρώσουν σχεδόν 800.000 δολάρια.

Το site κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, παρά τις ομοιότητες στο όνομα και τη φαινομενική ιδέα, δεν έχει καμία σχέση με τον ιστότοπο για ενηλίκους «OnlyFans», υποστηρίζουν οι δημιουργοί.

«Δεν εκπληρώνουμε σεξουαλικές φαντασιώσεις, προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον πόλεμο», εξήγησε η Ναστάσια.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 40 άτομα, εκ των οποίων τα 10 είναι ανώνυμα και υπάρχουν αρκετοί άνδρες. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στην Ουκρανία και έχουν προσφερθεί εθελοντικά χωρίς προηγούμενη εμπειρία αυτού του τύπου.

Η Ναστάσια έζησε στο Κίεβο μέχρι την αρχή της εισβολής και στη συνέχεια μετακόμισε στην Πολωνία. Γεννήθηκε στη Λευκορωσία και είπε ότι ήταν περήφανη που βοηθά τους ανθρώπους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να υποστηρίξω τους Ουκρανούς μου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν είχαν σκοπό να παραιτηθούν μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. «Θα βάλουμε ένα τέλος σε αυτό όταν ο Πούτιν πεθάνει και η Ρωσία σταματήσει την επιθετικότητά της», είπε.
-
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.