Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δίκη Χρυσής Αυγής: Θα συνεχιστεί στις 6 Ιουλίου - «Όχι» στα αιτήματα αποφυλάκισης κατηγορουμένων από την εισαγγελέα

Στις 6 Ιουλίου θα συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. ...




Στις 6 Ιουλίου θα συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Πριν από λίγο η εισαγγελέας της έδρας, ζήτησε να μη γίνει δεκτό κανένα από τα αιτήματα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους, τα οποία είχε υποβάλλει μερίδα των κατηγορουμένων, μεταξύ αυτών και ο ευρωβουλευτής Γιάννος Λαγός. Το δικαστήριο, επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

Συγκεκριμένα, αίτημα αναστολής στην εκτέλεση των ποινών που τους είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως, εκτός από τον Γ. Λαγό υπέβαλλε και οι κατηγορούμενοι: Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Αν. Πανταζής και Γ. Σταμπέλος. Υποστήριξαν ότι θα πρέπει να αρθεί η κράτησή τους γιατί διότι οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν ανεπανόρθωτης βλάβη.

Η συνεδρίαση διέκοψε λίγο πριν τις 15:00 λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο κτίριο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην επόμενη συνεδρίασή του το δικαστήριο θα αποφανθεί και για άλλα ζητήματα, όπως ο αυτεπάγγελτος διορισμός συνηγόρων για κατηγορούμενους, η νομιμοποίηση της πολιτικής αγωγής καθώς και το αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.