Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραφήνα: Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στον 42χρονο που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου... Η μητέρα του έφτασε υποβασταζόμενη στο νεκροταφείο

  «Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 42χρονου που έχασε την ζωή του στη Ραφήνα, όταν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από παρέα, με την οποία φέρε...

 



«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 42χρονου που έχασε την ζωή του στη Ραφήνα, όταν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από παρέα, με την οποία φέρεται να είχε προηγηθεί ένταση μεταξύ τους, λίγο πριν σημειωθεί το τραγικό γεγονός.



Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, συγγενείς και φίλοι του 42χρονου είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην παραλία του Μαραθώνα.

Η μητέρα του 42χρονου έφτασε υποβασταζόμενη στο νεκροταφείο, ενώ σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, ζήτησε «να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι».

Μάλιστα, φίλη του 42χρονου εκφώνησε επικήδειο λόγο, όπου ανέφερε πως «ο Δημήτρης, ο γνωστός σε όλους μας Μήτσος, ήταν αυτός που ακόμα κι αν δεν σε ήξερε χαμογελούσε. Είναι αυτός που όταν υπήρχε παρεξήγηση προσπαθούσε πάντα να βρει λύση, που στις δυσκολίες όλες έλεγε: “Δεν πειράζει”. Αγαπούσε δυνατά και πονούσε βαθιά. Ο Δημήτρης, ο Μήτσος δεν έφυγε γιατί ήθελε, δεν έφυγε γιατί έπρεπε, έφυγε άδικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.