Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παγκράτι: Πώς συνέβη η τραγωδία με την 36χρονη που έπεσε στο κενό – Οι συμπτώσεις και η πρόταση που δεν αποδέχτηκε

Σοκ έχει προκαλέσει ο φρικτός θάνατος της 36χρονης, η οποία έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, χθες το βράδυ. Η άτ...





Σοκ έχει προκαλέσει ο φρικτός θάνατος της 36χρονης, η οποία έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στο Παγκράτι, χθες το βράδυ. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, προσπάθησε να περάσει από το μπαλκόνι της γειτόνισσας στο δικό της διαμέρισμα, ωστόσο, ξεκόλλησε ένα μάρμαρο με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει από μεγάλο ύψος στο έδαφος, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και οι γείτονες της 36χρονης αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

Η τραγωδία έγινε σχεδόν μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της γυναίκας. Καθώς θα έφευγαν για διακοπές στη Νάξο, η 36χρονη είχε κατέβει από το σπίτι της μαζί με τα δύο παιδιά και μία θεία της και τοποθέτησε τα πράγματά τους σε αυτοκίνητο. Στο νησί θα συναντούσαν και τον σύζυγό της. Είχε ξεχάσει, όμως, μία βαλίτσα κι έτσι ανέβηκε στο διαμέρισμα για να την πάρει.

Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, όμως το κλειδί είχε κολλήσει καθώς είχε χαλάσει η κλειδαριά επειδή είχαν πέσει θύματα διαρρηκτών πριν από λίγο καιρό. Έτσι, η 36χρονη απευθύνθηκε στην γειτόνισσα και της ζήτησε να περάσει από το μπαλκόνι στο σπίτι της. Τη στιγμή που προσπάθησε να πηδήξει από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, έσπασε ένα μάρμαρο και η γυναίκα βρέθηκε να αιωρείται. Παρά τις προσπάθειες της γειτόνισσας να την συγκρατήσει, τελικά δεν τα κατάφερε και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής LiveNews στο Mega , η γειτόνισσα την είχε προειδοποιήσει ότι αυτό που θα επιχειρούσε να κάνει είναι επικίνδυνο, όμως η 36χρονη της απάντησε ότι το έχει κάνει πολλές φορές. Της πρότεινε, επίσης, να φωνάξουν έναν κλειδαρά, ωστόσο, η γυναίκα δεν θέλησε να πληρώσει 40 ευρώ για υπόθεση “δύο λεπτών”.

Η γειτόνισσα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το τραγικό περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.