Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι 29 Ιουνίου του 2017 και η Ρωσία με την τουρκία υπογράφουν συμφωνία για τους S-400 που την ανακοινώσει το Κρεμλίνο!

Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ εκείνης της μέρας, όπως καταγράφηκε από το stoxos.gr Μόσχα και Άγκυρα συμφώνησαν για την παράδοση του συστή...



Σας παραθέτουμε το ρεπορτάζ εκείνης της μέρας, όπως καταγράφηκε από το stoxos.gr

Μόσχα και Άγκυρα συμφώνησαν για την παράδοση του συστήματος αεράμυνας S-400 στην Τουρκία, δήλωσε ο Vladimir Kozhin, σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Πέμπτη.




Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Ανατολή, ο Kozhin επιβεβαίωσε πως η σύμβαση έχει ήδη συμφωνηθεί. Ωστόσο το θέμα του δανείου δεν έχει ακόμα επιλυθεί, υποστήριξε ο Ρώσος σύμβουλος, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti.

Ο Kozhin δήλωσε πως η Ρωσία δεν βλέπει «κανένα εμπόδιο» για την παράδοση του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας S-400 στην Τουρκία η οποία είναι κράτος μέλος του ΝΑΤΟ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η τιμή για κάθε πύραυλο φθάνει τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Το S-400 είναι η επόμενη γενιά του συστήματος αεράμυνας της Ρωσίας. Μπορεί να μεταφέρει τρεις τύπους πυραύλων ικανούς να καταστρέψουν στόχους, συμπεριλαμβανομένων των βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ.

Θα μπορούν να παρακολουθούν έως και 300 στόχους ταυτόχρονα και έχει ένα ανώτατο όριο ύψους τα 27 χιλιομέτρα. .



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.