Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλία: 14χρονος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στο λαιμό και δολοφόνησε την 13χρονη φίλη του, επειδή ήθελε να χωρίσουν...!!!

Ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε στη Γαλλία, καθώς ένα 13χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε δολοφονημένο και μαχαιρωμένο στο λαιμό, ...





Ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε στη Γαλλία, καθώς ένα 13χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε δολοφονημένο και μαχαιρωμένο στο λαιμό, με τον 14χρονο φίλο της να είναι ο κύριος ύποπτος, με αποτέλεσμα να έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το περιστατικό σημειώθηκε σε έναν δρόμο κοντά στο δημοτικό σχολείο του Κλεσέ, ένα χωριό 800 κατοίκων στην κεντρική Γαλλία. Εκεί, το κορίτσι βρέθηκε νεκρό τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και τέθηκε υπό κράτηση ο 14χρονος φίλος του κοριτσιού, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές που δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ύποπτο και για τις συνθήκες θανάτου της 13χρονης.

Οι αστυνομικοί υποθέτουν ότι η έφηβη, που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Τετάρτης, ήθελε να βάλει τέλος στη σχέση τους. Ήταν μαθήτρια στο γυμνάσιο του Λουνί, μιας πόλης που βρίσκεται κοντά στο χωριό Κλεσέ όπου ζούσε, όπως είπε ο πρόεδρος της Ακαδημίας της Ντιζόν, Πιερ Ν’Γκαάν.

«Αυτό που συνέβη είναι παντελώς ακατανόητο», σχολίασε στο τηλεοπτικό κανάλι BFMTV, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σχολείο ότι η 13χρονη ήταν θύμα παρενόχλησης.

«Ήταν ένα παιδί χωρίς προβλήματα, που δούλευε πολύ», είπε χαρακτηριστικά. Ακόμα, όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες περνούσε έναν «οδυνηρό χωρισμό», απάντησε ότι ήταν «πιθανό».

Μάλιστα, το δημοτικό σχολείο όπου είχε φοιτήσει και η 13χρονη, παρέμεινε κλειστό, ενώ στην είσοδό του κάποιος άφησε ένα μπουκέτο με ροζ και άσπρα τριαντάφυλλα. Σε μικρή απόσταση διακρινόταν ακόμη μια κηλίδα αίμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.