Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικό Κανάλι ULUSAL KANAL : «Οι προκλητικές δραστηριότητες της Ελλάδας που σύρεται από τις ΗΠΑ στην φωτιά συνεχίζονται»…

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τους δημοσιογράφους του ULUSAL KANAL να λένε τα εξής : ¨Οι προκλητικές δραστηριότητες της Ελλάδας που σύρεται α...






Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τους δημοσιογράφους του ULUSAL KANAL να λένε τα εξής :

¨Οι προκλητικές δραστηριότητες της Ελλάδας που σύρεται από τις ΗΠΑ στην φωτιά συνεχίζονται
Αυτή την φορά η Ελλάδα στην άσκηση Tiger Meet, έβαλε στο στόχαστρο την Τουρκία
Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις άμεσα ανταπέδωσαν.


Όταν διαπιστώθηκε πως στο έγγραφο που ετοιμάστηκε για την πραγματοποίηση της άσκησης που θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα, περιλαμβάνονται θέματα που στοχοποιούν την Τουρκία, αποφασίστηκε η απόσυρση των τουρκικών αεροπορικών δυνάμεων από την άσκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ασφαλείας, στην άσκηση που γίνεται στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ είχε σχεδιαστεί να μετάσχουν στοιχεία της 192 μοίρας με την ονομασία “Κλήση Τίγρης” από την 9η Αεροπορική Βάση του Μπαλικεσίρ, αλλά λόγω της προκλητικής προσέγγισης της ελληνικής πλευράς, η Τουρκία αποφάσισε να αποσυρθεί από την άσκηση.

Οι πηγές ασφαλείας ανέφεραν πως υπήρξαν ενστάσεις σχετικά με τα έγγραφα προετοιμασίας και ότι τα επίμονα αιτήματα της Τουρκίας δεν έγιναν δεκτά από την Ελλάδα.

Οι πηγές ασφαλείας σχετικά με το θέμα, ανέφεραν πως παρ όλες τις κινήσεις και τις προσπάθειες προσέγγισης της Τουρκίας, η Ελλάδα όχι μόνο δεν μπορεί να ανεχθεί την συμμετοχή της γείτονος της σε μια άσκηση, αλλά απομάκρυνε την άσκηση απ’ τον στόχο της φιλίας και της συνεργασίας και προσπάθησε να την χρησιμοποιήσει κατά των συμφερόντων, δικαιωμάτων και ενδιαφερόντων της Τουρκίας” .




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.