Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικός «τσαμπουκάς» σε Γερμανία και Γαλλία εξαιτίας των Κούρδων του PKK - Κλήθηκαν οι πρεσβευτές τους στο τουρκικό ΥΠΕΞ!

Οι πρεσβευτές της Γερμανίας και της Γαλλίας στην Άγκυρα κλήθηκαν στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να ενημερωθούν για την δυσαρέσκεια τ...









Οι πρεσβευτές της Γερμανίας και της Γαλλίας στην Άγκυρα κλήθηκαν στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να ενημερωθούν για την δυσαρέσκεια της Τουρκίας σχετικά με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν Κούρδοι μαχητές σε αυτές τις χώρες, όπως είπε την Τρίτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μιλώντας στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ο Τσαβούσογλου είπε ότι οι πρεσβευτές ενημερώθηκαν για την δυσαρέσκεια της Άγκυρας σχετικά με εκδηλώσεις που διοργάνωσαν μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο η Τουρκία, οι ΗΠΑ και η ΕΕ θεωρούν τρομοκρατική οργάνωση.




Νωρίτερα την Τρίτη, εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε φινλανδική εφημερίδα ότι το Ελσίνκι πρέπει να σταματήσει «να προστατεύει» το PKK και να λάβει σοβαρά υπόψη της τις ανησυχίες της Τουρκίας για την ασφάλεια, αν θέλει η Άγκυρα να την δεχθεί στο NATO.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.