Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Αμερικάνοι τους ετοιμάζουν χουνέρι.... ΣτεϊτΝτιΠαρτμεντ: «Τουρκική εισβολή σατην Βόρειο Συρία θα υπονομεύσει τον Αγώνα (των Κούρδων) ενάντια στo ISIS»...!!!

Και μάλιστα συμπληρώνουμε εμείς, των Κούρδων του YPG και του SDF που εξοπλίζονται και εκπαιδεύονται από τον Αμερικανικό Στρατό, αλλά αυτό δ...









Και μάλιστα συμπληρώνουμε εμείς, των Κούρδων του YPG και του SDF που εξοπλίζονται και εκπαιδεύονται από τον Αμερικανικό Στρατό, αλλά αυτό δεν το λέει η ανακοίνωση...

ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις αναφέρθηκε στην εξαγγελία του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, δηλώνοντας: «Οποιαδήποτε νέα επίθεση στη βόρεια Συρία θα υπονομεύσει περαιτέρω τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και θα θέσει σε κίνδυνο την εκστρατεία κατά της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος».

Ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Ερντογάν, ο Πράις ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον ανησυχεί βαθύτατα για το ενδεχόμενο αυξημένης στρατιωτικής δραστηριότητας στη βόρεια Συρία και ότι περιμένει πως η Τουρκία – σύμμαχος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ – θα τηρήσει τη δέσμευση που ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2019 μετά τη συμφωνία Άγκυρας-Ουάσινγκτον για την εγκαθίδρυση «ζώνης ασφαλείας» στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.