Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα χτυπάμε ανατολικά της Άγκυρας... Η Ελλάδα και τα MLRS deep strike από τις ΗΠΑ με εμβέλεια στα 480 χλμ

Ο Ελληνικός Στρατός παίρνει σιγά σιγά την σκυτάλη από την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό και αναβαθμίζεται. Η Ελλάδα με του...






Ο Ελληνικός Στρατός παίρνει σιγά σιγά την σκυτάλη από την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό και αναβαθμίζεται.

Η Ελλάδα με τους 152 αμερικανικούς ATACMS Block1 της Lockheed Martin με εμβέλεια στόχου άνω των 160 χλμ. έχει έναν λόγο να… τρίβει τα χέρια της μετά την αμερικανική απόφαση για την αναβάθμιση από την LM των αμερικανικών MLRS.

Οι ΗΠΑ, στο πλαίσιο της πρόσφατης αμυντικής συμφωνίας που υπέγραψαν με την Αθήνα, προσφέρουν στην Ελλάδα επιπλέον 30 ρουκετοβόλα MLRS, τα οποία όμως μπορούν να μετατραπούν σε deep strike όπλα, αφού το βεληνεκές τους αυξάνεται στα 480 χλμ..

Αν η αναβάθμιση αφορά και στα ελληνικά ΜLRS, θα πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία μπορεί να δώσει στην Ελλάδα τρομερό πολλαπλασιασμό της ισχύς της.

Να θυμίσουμε ότι η Τουρκία έχει ένα… θέμα με τις deep strike δυνατότητες της Ελλάδας.

Μην ξεχνάτε την αναφορά Τούρκων ειδικών στις δυνατότητες της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας για χτυπήματα ακόμα και ανατολικά της Άγκυρας.

Μάλιστα οι Τούρκοι έκαναν ιδιαίτερο λόγο στα 98 όπως ανέφεραν ελληνικά F-16 τα οποία με τις πρόσθετες δεξαμενές καυσίμων που διαθέτουν έχουν αυτές τις δυνατότητες. sportime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.