Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Ουκρανικό drone χτυπά ρωσικό πλοίο στο Φιδονήσι - «Οι εχθροί μας θα καούν σαν κατσαρίδες»

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Κίεβο καταγράφεται και πλήγμα σε κτίριο στο Φιδονήσι - Οι ικανότερες μονάδες του ρωσικού στρατού υφ...





Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Κίεβο καταγράφεται και πλήγμα σε κτίριο στο Φιδονήσι - Οι ικανότερες μονάδες του ρωσικού στρατού υφίστανται βαριές απώλειες, δήλωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας

Το Κίεβο έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο που φέρεται να αποτυπώνει τη στιγμή που ένα ουκρανικό drone πλήττει ρωσικό πλοίο που προστάτευε με αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα TOR τα στρατεύματα του Πούτιν στο Φιδονήσι.

Σύμφωνα με την Daily Mail που δημοσιεύει το εν λόγω υλικό, τα πλάνα φαίνεται να δείχνουν την καταστροφή ενός μεγάλου αποβατικού σκάφους τύπου Serna σε αεροπορική επιδρομή.

«Οι μονάδες του εχθρού που έχουν απομείνει στο Φιδονήσι παραμένουν χωρίς αεροπορική κάλυψη, και θα καταστραφούν και θα καούν σαν κατσαρίδες ή ακρίδες», δήλωσε ο Ουκρανός αξιωματούχος Αντόν Γεραστσένκο.







Ασπρόμαυρα πλάνα δείχνουν μικροσκοπικές φιγούρες ανθρώπων να κινούνται στο πλοίο, λίγες στιγμές προτού το «τυλίξει» μια λευκή λάμψη. Οι φιγούρες συνεχίζουν να κινούνται πάνω στο σκάφος και μετά το χτύπημα.

Το βίντεο δείχνει επίσης μια επίθεση σε ένα κτίριο επάνω στο Φιδονήσι. Φιγούρες (που ανήκουν πιθανόν σε Ρώσους στρατιώτες) εμφανίζονται να περιπολούν το κτίριο προτού χτυπηθεί.

Τα πλάνα αυτά δεν φέρουν χρονική σήμανση, όπως επισημαίνει η Daily Mail.

Οι ικανότερες μονάδες του ρωσικού στρατού υφίστανται βαριές απώλειες

Ο πόλεμος στην Ουκρανία προκαλεί βαριές απώλειες σε ορισμένες από τις πιο ικανές και καλύτερα εξοπλισμένες μονάδες του στρατού της Ρωσίας, υποστήριξε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

Τουλάχιστον ένα T-90M –πρόκειται για το πιο σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο άρμα μάχης της Ρωσίας, με θωράκιση σχεδιασμένη για να αντέχει πλήγματα από τα περισσότερα αντιαρματικά όπλα– καταστράφηκε σε μάχη, πρόσθεσε το βρετανικό υπουργό Άμυνας μέσω Twitter.

Σε υπηρεσία στις καλύτερα εξοπλισμένες μονάδες του στρατού της Ρωσίας, ανάμεσά τους αυτές που πολεμούν στην Ουκρανία, έχουν τεθεί περίπου 100 T-90M, σύμφωνα με τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Βρετανίας, που τονίζει ότι η αντικατάστασή τους είναι δύσκολη, με δεδομένες τις δυτικές κυρώσεις που στερούν από τη Μόσχα την πρόσβαση κυρίως σε μικροηλεκτρονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.