Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Πήρε προθεσμία ο αλλοδαπός δολοφόνος του αστέγου - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φονικού

Ελάβε προθεσμία έως τις 10 Μαΐου - Ο νεαρός δράστης είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό Προθεσμία...






Ελάβε προθεσμία έως τις 10 Μαΐου - Ο νεαρός δράστης είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη 10 Μαϊου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών έλαβε ο 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου στα Χανιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονία από δόλο και του εμπρησμού. Επίσης, κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 53χρονος είχε βρεθεί τις πρωϊνές ώρες της Τετάρτης, 4 Μαΐου απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε χώρο εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Κύπρου.

Μετά από έρευνες της ΕΛΑΣ συνελήφθη ο 27χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εγκαταλελειμμένη οικία.

Νωρίτερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Δείτε φωτογραφίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.