Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – «Φοβόμουν ότι δεν θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά» λέει ο δράστης...

Η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Ο 50χρονος σκότωσε την 43χρονη μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγέ...






Η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Ο 50χρονος σκότωσε την 43χρονη μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στην 43χρονη φαρμακοποιό και μητέρα δύο παιδιών 6 και 10 ετών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό. Εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της, διαπιστώθηκε και κάταγμα του υοειδούς οστού. Ο δράστης δηλαδή έπνιξε το θύμα με τα ίδια του τα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο συζυγοκτόνος είπε στους αστυνομικούς, περιγράφοντας πώς οδηγήθηκε στο έγκλημα: “Χθες μου ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουμε. Την σκότωσα, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 55χρονος άντρας που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, την στραγγάλισε. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες στα χέρια και το λαιμό του. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.