Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ». Πως θα γίνει η σύγκρουση Ελλάδος Τουρκίας σε λίγα χρόνια! (Ή μήπως σε λίγους μήνες;)

Είμαστε στο 2029 και Ελλάδα και Τουρκία είναι σε μια ακόμη φάση μεγάλης έντασης, με την επιθετικότητα της Άγκυρας να εκδηλώνεται στο Αιγαί...









Είμαστε στο 2029 και Ελλάδα και Τουρκία είναι σε μια ακόμη φάση μεγάλης έντασης, με την επιθετικότητα της Άγκυρας να εκδηλώνεται στο Αιγαίο με γεωτρήσεις για φυσικό αέριο και πετρέλαιο. 

Οι στόλοι των δύο χωρών είναι ανεπτυγμένοι και το «θερμό επεισόδιο» που όλοι τόσα χρόνια προβλέπουν δεν αργεί να συμβεί αλλά και να εξελιχθεί σε μια μεγάλη σύγκρουση σε θάλασσα, αέρα και ξηρά!

Αυτό είναι το σκηνικό του «Αιγαίο Ώρα Μηδέν». Ένα εκπληκτικό σε λεπτομέρεια και ανάλυση πολεμικό σενάριο που θα εξελιχθεί σε συνέχειες, με καταγραφή λεπτό το λεπτό από τις επιχειρήσεις, με δεκάδες πρωταγωνιστές, πολιτικούς, αξιωματικούς, απλούς στρατιώτες, πολίτες, με όλες τις επιθετικές και αμυντικές κινήσεις, με το γεωπολιτικό παρασκήνιο, με χάρτες των συγκρούσεων και πίνακες δυνάμεων.

Η Ελλάδα πολεμά με τον στόλο της να περιλαμβάνει τις καινούργιες φρεγάτες της FDI αλλά και νέες κορβέτες, φυσικά με τα Rafale της, η Τουρκία έχει ρίξει στη θάλασσα τις δικές της φρεγάτες κλάσης Istanbul, αλλά και το ελικοπτεροφόρο Anadolu και βέβαια όλα τα νέα όπλα της, εγχώριας κατασκευής από μη επανδρωμένα μέχρι κάθε είδους πύραυλο.

Το σενάριο – δια χειρός Μίλτου Αντωνιάδη- από το έγκριτο, Πτήση και Διάστημα ξεκινά αυτή την Τετάρτη 25 Μαΐου στις 20.50 το βράδυ και θα σας κρατήσει παρέα -και σε αγωνία- για πολλές μέρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.