Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση Μενέντεζ στην τουρκία και μήνυμα στο Λευκό Οίκο... Βράζουν οι τούρκοι με τον Αμερικανό Γερουσιαστή...!!

Το αυτονόητο δήλωσε ο Αμερικανός Γερουσιαστής Μεντέντεζ με αφορμή το αίτημα από την Τουρκία για αεροσκάφη F-16 VIPER, ενώ η Άγκυρα παίζει τ...




Το αυτονόητο δήλωσε ο Αμερικανός Γερουσιαστής Μεντέντεζ με αφορμή το αίτημα από την Τουρκία για αεροσκάφη F-16 VIPER, ενώ η Άγκυρα παίζει το δικό της ύποπτο παιχνίδι ακόμα και κατά των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Robert Menendez τόνισε : «Πρέπει να αποφασίσουμε αν η Τουρκία είναι το είδος του συμμάχου του ΝΑΤΟ που περιμένουμε. Σε πολλά πράγματα λειτουργεί με τρόπους που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντά μας. Ο Λευκός Οίκος πρέπει να καταλάβει ότι η Τουρκία βρίσκεται υπό τον Ερντογάν».



Πυρ και μανία κατά του Γερουσιαστή είναι και ο τουρκικός τύπος στο σύνολο του, και σύμφωνα με δημοσίευμα αναφέρεται ότι:

“Ο Αμερικανός γερουσιαστής Robert Menendez, ο οποίος εργάζεται για το Αρμενικό Λόμπι ANCA, το οποίο αντιτίθεται στα συμφέροντα της Τουρκίας στη διεθνή κοινότητα, ως μέλος επιτροπής λήψης αποφάσεων εξακολουθεί να αισθάνεται άβολα με τον ρόλο της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και τις επεμβάσεις της στην Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Συρία και τη Λιβύη.

Ένα από τα πιο κρίσιμα πρόσωπα στην πώληση των F-16, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Bob Menendez, επιμένει να στηρίζει στην Επιτροπή του Κογκρέσου τα αιτήματα της ANCA, του αρμενικού λόμπι που εργάζεται για λογαριασμό ορισμένων μειονοτήτων.

Ο Μενέντεζ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι: «εάν δεν υπάρξει μια εντυπωσιακή επιστροφή της Τουρκίας στο θάμα των S-400, δηλαδή αν δεν αποσταλεί το σύστημα στο εξωτερικό και συμβούν άλλα πράγματα, τότε η πώληση των F-16 στην Τουρκία δεν θα πραγματοποιηθεί. Οι επιθέσεις συμπάθειας του Ερντογάν δεν θα λειτουργήσουν. Η Επιτροπή έχει δικαιοδοσία για τις πωλήσεις όπλων στο Κογκρέσο».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.