Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την επισκέφθηκαν στον Κορυδαλλό η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της – Μπήκαν στις φυλακές χωρίς να πουν κουβέντα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχθηκε επισκεπτήριο από την μητέρα, την αδελφή και τον πατριό τη...






Η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχθηκε επισκεπτήριο από την μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της.

Η Ελένη Λεγάτου, η Δήμητρα Πισπιρίγκου και ο πατριός της 33χρονης, Γιώργος Γεωργίου πέρασαν το κατώφλι των φυλακών λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο επισκεπτήριο προκειμένου οι στενοί συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, να την συναντήσουν, να συζητήσουν μαζί της και να της παραδώσουν πράγματα τα οποία χρειάζεται κατά τη διάρκεια της κράτησής της. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας tempo24.news και οι τρεις κρατούν σακούλες τις οποίες θα παραδώσουν στην 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Το σημαντικό της σημερινής συνάντησης είναι πως μητέρα και αδελφή θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν δια ζώσης με την 33χρονη,δεδομένου ότι από την αρχή του μήνα μπορεί να δέχεται επισκεπτήριο χωρίς να υπάρχει το προστατευτικό τζάμι ενδιάμεσα και να μιλούν από το τηλέφωνο, όπως γινόταν σήμερα, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού που καταργήθηκαν.

Έτσι οι τρεις γυναίκες και ο πατριός της θα τα πουν από κοντά και θα συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, με τον οποίο η οικογένεια Πισπιρίγκου δεν έχει καμιά σχέση πλέον.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.