Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο στη Μονεμβασιά με δύο νεκρούς: «Δεν έγινε και τίποτα», τα πρώτα λόγια του δράστη

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το Σάββα...






«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το Σάββατο το βράδυ στη Μονεμβασιά.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το βράδυ του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε αρχικά τον ένα από τους δυο αναβάτες της μηχανής για σχεδόν 200 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον δεύτερο άντρα για περίπου 150 μέτρα.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Αμεσα έσπευσαν περιπολικά στο σημείο και καταδίωξαν τον δράστη. Ενα περιπολικό βγήκε μπροστά του για να του ανακόψει την πορεία, όμως ο δράστης εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει. Το ίδιο έκανε κι ένα ΙΧ προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να τον σταματήσει, ενώ κάποιοι πολίτες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να ανοίξουν την πόρτα. 

Εντρομοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να φύγουν από το σημείο, καθώς ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φαινόταν πως δεν υπολόγιζε κανέναν και τίποτα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγο αργότερα.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο δράστης, Π.Κ. είναι επαγγελματίας στην περιοχή της Μονεμβασιάς με καταγωγή από τη Συκιά Μολάων, ενώ οι δύο νεκροί άνδρες, αμφότεροι ηλικίας 77 ετών ήταν κάτοικοι Μονεμβασιάς. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που επικαλείται και το spartanews.gr δεν φαίνεται να υπήρξε κάποια διένεξη, ενώ δεν είχαν και προηγούμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στη Μονεμβασιά καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων ενώ δεν έχει οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

Χαρακτηριστικό της παράκρουσης στην οποία βρισκόταν ο οδηγός είναι το γεγονός πως στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ.

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Σταύρος Χρηστάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα». Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής. 

Ο κ. Χρηστάκος πρόσθεσε ότι το πιο πιθανό ήταν πως ο οδηγός και τα θύματα γνωρίζονταν καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς που έχει περίπου 1.000 μόνιμους κατοίκους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.