Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Και στο ΚΚΣΕ σύντροφε το ίδιο γινόταν... Νάσος Αθανασίου – ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε προεδρική εκλογή στο κόμμα με έναν μόνο υποψήφιο

ο γεγονός ότι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, πέραν του Αλέξη Τσίπρα...









ο γεγονός ότι δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος, πέραν του Αλέξη Τσίπρα, επέκρινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Αθανασίου, μιλώντας σήμερα στο Κανάλι της Βουλής.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «όπου βλέπετε κόμμα και δεν υπάρχουν διαφωνίες να υποπτεύεστε αυτή την ομάδα», ενώ πρόσθεσε πως για να εκφραστεί η διαφορετική άποψη θα έπρεπε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να υποχρεώσει 4 – 5 άτομα να θέσουν υποψηφιότητα.

Και αναρωτήθηκε: «Κανένας δεν ήθελε, κανένας δεν μπορούσε, κανένας, κανένας, κανένας; Όμως, επαναλαμβάνω, ακόμα και με κλήρωση, να πει δεν είναι δυνατόν να γίνεται προεδρική εκλογή με έναν υποψήφιο, με κλήρωση, 3, 5 από τα μέλη, ας μην είναι από τους βουλευτές υποχρεωτικά, να υπάρχει αυτό το πράγμα». Για την ιστορία να τονίζουμε πάντως ότι ο κ. Αθανασίου λόγω του «κόφτη» που υπήρχε για όσους θα αναδεικνύονταν από την Αττική, έμεινε εκτός Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.