Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία... Δάσκαλος του Κορανίου έβαζε τους μαθητές να βλέπουν πορνό και τους βίαζε! Φρικιαστικές αποκαλύψεις...

Σχετικά με τον διευθυντή του Μαθήματος Κορανίου για αγόρια Hacı Bahattin Evgi στο Erzurum, όπου επτά παιδιά υπέστησαν σεξουαλική κακοποίησ...









Σχετικά με τον διευθυντή του Μαθήματος Κορανίου για αγόρια Hacı Bahattin Evgi στο Erzurum, όπου επτά παιδιά υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση και τέσσερα άλλα παιδιά βασανίστηκαν, κατατέθηκε μήνυση στο 4ο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο του Erzurum για τα αδικήματα της "προσβολής, της χρησιμοποίησης παιδιών στην παραγωγή άσεμνων δημοσιεύσεων, της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, της στέρησης της ελευθερίας με εξαναγκαστική απειλή ή εξαπάτηση και της εξειδικευμένης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού".


Το δικαστήριο αποφάσισε να τη διεξαγάγει κεκλεισμένων των θυρών. Όλοι εκτός από τις οικογένειες και τους δικηγόρους απομακρύνθηκαν από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Από την άλλη πλευρά, η Προεδρία των Θρησκευτικών Υποθέσεων περιλαμβάνεται στη δικογραφία ως θύμα.

Η Müjde Tozbey, επικεφαλής της Ένωσης "Πρώτα οι γυναίκες και τα παιδιά", η οποία παρακολουθούσε την υπόθεση και ήταν δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος απείλησε τα παιδιά που κακοποίησε σεξουαλικά, λέγοντας ότι θα τα σκοτώσει αν μιλήσουν στις οικογένειές τους για την κατάσταση.

«Έβαλα τα παιδιά να βλέπουν πορνό»

Σύμφωνα με την είδηση του Sinem Nazlı Demir από την Cumhuriyet, ο κατηγορούμενος είπε ότι βασάνιζε παιδιά που του εναντιώνονταν και είπε: "Είμαι ακριβώς αυτό... Είμαι παιδί, έβαλα τα παιδιά να βλέπουν πορνό, τα χτυπούσα, τα βίαζα, απείλησα ότι θα σκοτώσω τις οικογένειές τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.