Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφού έφαγαν κ@λόχερο... Κομισιόν: Αυστηρό μήνυμα σε Τουρκία για τη φραστική επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη!

Κι ενώ με την πρώτη τοποθέτηση τους έλεγαν... "ουδέν σχόλιο"... Με νέα ανακοίνωση επανήλθε η Κομισιόν σχετικά με τη φραστική επίθε...








Κι ενώ με την πρώτη τοποθέτηση τους έλεγαν... "ουδέν σχόλιο"... Με νέα ανακοίνωση επανήλθε η Κομισιόν σχετικά με τη φραστική επίθεση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, κατά του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ντάνα Σπίναν, ερωτηθείσα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απηύθυνε αυστηρό μήνυμα κατά της Τουρκίας, έστω και σε μία δεύτερη αντίδραση.

«Ο σεβασμός μεταξύ γειτονικών χωρών και η διατήρηση σχέσεων καλής γειτονίας, αποτελούν τη βάση για εποικοδομητική συνεργασία εντός της ΕΕ», τονίζει συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη νέα δήλωσή της.

Συγκεκριμένα η κυρία Σπίναν τόνισε: «O Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο αρχηγός μιας κυβέρνησης κράτους-μέλους ΕΕ, τον οποίο αναγνωρίζει όλος ο κόσμος. Όπως έχει επισημάνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε πολλές περιπτώσεις, η ΕΕ αναμένει από την Τουρκία να δεσμευτεί με εποικοδομητικό τρόπο με την ΕΕ και τα κράτη-μέλη της και να κάνει βήματα αποκλιμάκωσης. Ο σεβασμός μεταξύ γειτονικών χωρών και η προώθηση σχέσεων καλής γειτονίας, αποτελούν τη βάση για εποικοδομητική συνεργασία εντός της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.