Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Τυφλώνεται – Έχει μόλις 3 χρόνια ζωής» λέει πρώην στέλεχος της FSB

Ένα ακόμα δημοσίευμα που μιλά για την κακή υγεία του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά η ...






Ένα ακόμα δημοσίευμα που μιλά για την κακή υγεία του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά η βρετανική Mirror αναφέρει πως ο Πούτιν είναι βαριά άρρωστος και οι γιατροί του δίνουν μόλις τρία χρόνια ζωής.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Mirror επικαλείται πρώην στέλεχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) ο οποίος αποκαλύπτει νέα δεδομένα για την υγεία του 69χρονου Βλαντιμίρ Πούτιν: «Έχει μια σοβαρή μορφή καρκίνου που εξελίσσεται ραγδαία. Δεν έχει περισσότερα από δύο έως τρία χρόνια ζωής».

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος χάνει και την όρασή του. «Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως, όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να πει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία – δυο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα».

Αξίζει να σημειωθεί, πως την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, στο Σότσι και η κάμερα τον έπιασε να στρίβει αμήχανα τα πόδια του, γεγονός που πολλοί απέδωσαν στη νόσο Πάρκινσον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, η κατάσταση της υγείας του Πούτιν αποκαλύφθηκε μέσω μυστικού μηνύματος σε πρώην στέλεχος της FSB, τον Μπόρις Καρπίτσκοφ, που πλέον έχει αυτομολήσει στη Βρετανία.

Στο ίδιο μήνυμα αναφερόταν πως «ο Πούτιν δεν θα φορέσει γυαλιά – που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν – γιατί αυτό θα ήταν ένδειξη αδυναμίας. Συνήθιζε να είναι ψύχραιμος με τους υφιστάμενούς του, αλλά τώρα έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί εντελώς και δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν».

Σημειώνεται πως εδώ και λίγες μέρες αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Ρωσίας πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.