Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Κυνική ομολογία από 24χρονο που σκότωσε γάτα με ξυράφι – «Μου άρεσε και αποφάσισα να την εξοντώσω»

Του άρεσε η γάτα και αποφάσισε να την σκοτώσει. Στην απολογία του, ο 24χρονος από την Πάτρα έδωσε αυτή την ανήκουστη εξήγηση για το συμβάν ...









Του άρεσε η γάτα και αποφάσισε να την σκοτώσει. Στην απολογία του, ο 24χρονος από την Πάτρα έδωσε αυτή την ανήκουστη εξήγηση για το συμβάν πριν από 10 μήνες. Έχει ήδη προφυλακιστεί και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, πρόκειται δε να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Με τον καινούριο νόμο, ο φόνος ζώου χαρακτηρίζεται κακούργημα και ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου.

«Μου άρεσε η γάτα μόλις την είδα και αποφάσισα να την εξοντώσω», είπε με κυνισμό στους εμβρόντητους αστυνομικούς στις 26 Ιουλίου 2021, που έλαβε χώρα το απεχθές περιστατικό σε γειτονιά της Πάτρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και την τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, που έσπευσε επιτόπου και συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ήταν ατάραχος και περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του με απόλυτη φυσικότητα και απάθεια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.