Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ήμουν 16 όταν μου πήρες την παρθενιά στο πάτωμα του γραφείου σου»... Γυναίκα «ξεμπρόστιασε» μοιχό πάστορα

Μπροστά στο εκκλησίασμα, ο ιερέας Τζον Λόου, από το Γουόρσου της Ιντιάνα, παραδέχτηκε ότι είχε αμαρτήσει πριν από 20 χρόνια. Παραδέχτηκε ότ...









Μπροστά στο εκκλησίασμα, ο ιερέας Τζον Λόου, από το Γουόρσου της Ιντιάνα, παραδέχτηκε ότι είχε αμαρτήσει πριν από 20 χρόνια. Παραδέχτηκε ότι είχε διαπράξει μοιχεία.

Ο ιερέας ζήτησε από τους πιστούς να τον συγχωρέσουν και εκείνοι τον καταχειροκρότησαν.

Τότε ήταν που μία γυναίκα, η Μπόμπι Γκέπχαρτ, πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι αυτή ήταν η γυναίκα με την οποία απάτησε τη σύζυγό του. Και, ακόμη περισσότερο, δεν ήταν απλώς «μοιχεία». Ο ιερέας την είχε ερωμένη του από τα 16 της, στην ηλικία που ήταν τότε τα παιδιά του.

«Για 27 χρόνια ζούσα σε μια φυλακή από ψέματα και ντροπή. Ελεγα ψέματα για να προστατεύσω την οικογένεια των Λόου. Σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω», είπε μπροστά σε όλους. Αποκάλυψε ότι ο αδελφός της της μίλησε πριν από δύο εβδομάδες γι' αυτό που είχε δει πριν χρόνια και τον βασάνιζε: Την αδελφή του στο κρεβάτι με τον ιερέα.

Συνέχισε, λέγοντας στον 65χρονο σήμερα ιερέα: «Ημουν μόλις 16 όταν πήρες την παρθενιά μου στο πάτωμα του γραφείου σου. Το θυμάσαι; Ξέρω ότι το θυμάσαι. Έκανες πράγματα στο εφηβικό μου σώμα που δεν έπρεπε να γίνουν ποτέ. Αν δεν μπορείς να παραδεχτείς την αλήθεια, πρέπει να απαντήσεις στον Θεό. Δεν είσαι το θύμα».

Ο σύζυγος της γυναίκας, αναφέρει η Daily Mail, είπε ότι αυτή η σχέση με τον ιερέα άρχισε όταν η Μπόμπι ήταν 15-16 ετών και κράτησε εννέα χρόνια (σ.σ. η ηλικία συναίνεσης στην Ιντιάνα είναι τα 16 έτη).

Η ομολογία της γυναίκας αντιμετωπίστηκε από μέλη της εκκλησίας με οργή. «Δεν μας είπες ότι ήταν 16 ετών», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια που ακούστηκαν.

Ο ιερέας προχώρησε σε μια μισή παραδοχή: «Ημουν λάθος, Δεν είναι όλα αλήθεια, αλλά συνέβη, ναι».

Αν και δεν αναμένεται να ασκηθεί εναντίον του δίωξη, γιατί η ννόμιμη ηλικία συναίνεσης στην Ιντιάνα είναι τα 16 έτη, ο Λόου παραιτήθηκε από την εκκλησία, παραδεχόμενος τη μοιχεία. Το ίδιο έπραξε και η γυναίκα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.