Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Γονατίζει από Θλίψη το Νησί για τον 16χρονο Λευτέρη που πέθανε έπειτα από υψηλό πυρετό

Η Ρόδος θρηνεί. Η είδηση του θανάτου του 16χρονου Λευτέρη Αγρέλλη σκόρπισε θλίψη. Ο 16χρονος υπέκυψε στο νοσοκομείο Παίδων όπου είχε μεταφε...






Η Ρόδος θρηνεί. Η είδηση του θανάτου του 16χρονου Λευτέρη Αγρέλλη σκόρπισε θλίψη. Ο 16χρονος υπέκυψε στο νοσοκομείο Παίδων όπου είχε μεταφερθεί το βράδυ της Τρίτης με υψηλό πυρετό.

Ήταν ο γιος του Γιώργου Αγρέλλη, πρώην προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο Καμείρου και πρώην προέδρου του Απόλλωνα Απολλώνων, ο οποίος ανήγγειλε το θλιβερό γεγονός.

Ο 16χρονος Λευτέρης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, rodiaki.gr, εισήχθη στο Νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση και να μετριάσουν τον πυρετό. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του τη Δευτέρα το βράδυ χρειάστηκε η διακομιδή του στην Αθήνα.

Δόθηκε εντολή από τους γιατρούς και σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του σήμερα.

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το 16χρονο αγόρι αναμένεται να προσδιοριστούν επίσημα έπειτα από την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων, μέσα στις επόμενες ώρες.

Όπως ανακοίνωσε οικογένεια, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού Απόλλωνων.

Το μήνυμα του πατέρα που ανήρτησε απόψε στον λογαριασμό του στο διαδίκτυο, ραγίζει καρδιές: “Καλό σου ταξίδι άγγελε μου θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα”.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.