Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: Διοργάνωσε δείπνο για το Ραμαζάνι με καλεσμένη την πιο γνωστή trans γυναίκα της Tουρκίας

  Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μαζί με την τουρκάλα «Ντίβα» - Ο Τούρκος πρόεδρος δεν φημίζεται για την προοδευτικότητα του, αλλά ού...

 






Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μαζί με την τουρκάλα «Ντίβα» - Ο Τούρκος πρόεδρος δεν φημίζεται για την προοδευτικότητα του, αλλά ούτε στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της Τουρκίας

Βήμα πρόοδου προσπαθεί να κάνει ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ - το δείπνο του Ραμαζανίου - με ανθρώπους της Τουρκικής σοούμπιζ. Έκπληξη όμως προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν είδαν ότι ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Bülent Ersoy. Μάλιστα στην φωτογραφία η σύζυγος του Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν της κρατάει το χέρι.

Η 70χρονη τραγουδίστρια είναι trans γυναίκα. Θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες στην χώρα της με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και στην πατρίδα της είναι γνωστή ως «Ντίβα». Στην αναμνηστική φωτογραφία, ο Τούρκος πρόεδρος ποζάρει μαζί με τη σύζυγο του Εμινέ κι άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Η Ερσόι, έχει περισσότερα από 30 άλμπουμ στο ενεργητικό της καταγράφοντας ιστορία στην Τουρκική μουσική βιομηχανία.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν φημίζεται για τις προοδευτικές του απόψεις, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με την «Ντίβα». Στο παρελθόν έχουν ξανά φάει μαζί. Πάντοτε τον συνοδεύει η σύζυγος του, Εμινέ, η οποία φοράει την χιτζάμπ της.


Φωτογραφία από δείπνο του 2016

Η Ερσόι, σήμερα αποτελεί ένα σύμβολο στην Τουρκική κοινωνία και όχι μόνο στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Η ίδια πάντως, έχει μιλήσει για τις δεκάδες ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί, ειδικότερα την δεκαετία του '80.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.