Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαυροντυμένη και ανέκφραστη η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη σύλληψή της. Στις 30/3/22, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται από την Πάτρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος της βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. roularoula76 Πριν τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες, έχει μόλις ενημερωθεί από τους αστυνομικούς για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ είναι η πρώτη φόρα που ακούει από επίσημα χείλη για το γεγονός πως ο θάνατος της κόρης έχει προέλθει από κεταμίνη. H κατηγορούμενη, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, φοράει ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ έχει βαμμένα μαύρα και τα νύχια της. Έχει τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ το βλέμμα της δείχνει να είναι ψύχραιμο και ατάραχο.

Μαυροντυμένη και ανέκφραστη η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου α...








Μαυροντυμένη και ανέκφραστη η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star
Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου από τη σύλληψή της.

Στις 30/3/22, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται από την Πάτρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος της βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.





Πριν τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες, έχει μόλις ενημερωθεί από τους αστυνομικούς για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ είναι η πρώτη φόρα που ακούει από επίσημα χείλη για το γεγονός πως ο θάνατος της κόρης έχει προέλθει από κεταμίνη.

H κατηγορούμενη, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, φοράει ένα μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι, ενώ έχει βαμμένα μαύρα και τα νύχια της. Έχει τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ το βλέμμα της δείχνει να είναι ψύχραιμο και ατάραχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.