Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τουρκία βομβαρδίζει την Κομπάνι – Μαζλούμ Άμπντι: «Υπονομεύει τις επιχειρήσεις κατά του ISIS»

Η στόχευση της Κομπάνι [από την Τουρκία] και ο βομβαρδισμός αθώων πολιτών εμποδίζουν τις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), α...









Η στόχευση της Κομπάνι [από την Τουρκία] και ο βομβαρδισμός αθώων πολιτών εμποδίζουν τις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), ανέφερε στο Twitter ο Γενικός Διοικητής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μαζλούμ Άμπντι.

«Η στόχευση της Κομπάνι και ο βομβαρδισμός αθώων πολιτών εμποδίζουν τις επιχειρήσεις κατά του ISIS και οι δολοφονίες διοικητικών στελεχών από drones είναι προκλήσεις που απειλούν την ασφάλεια και την ειρήνη και εμποδίζουν τις επιχειρήσεις κατά του ISIS», είπε ο Άμπντι.

«Η Τουρκία κλιμακώνει τις παραβιάσεις των διεθνών συμφωνιών [που σύναψε] με τις εγγυήτριες χώρες [επιτιθέμενη] κατά των περιοχών μας», προστίθεται στο tweet.

Οι τουρκικές δυνάμεις στόχευσαν το κέντρο της πόλης Κομπάνι, στη βόρεια Συρία, με αρκετές οβίδες, τραυματίζοντας δύο πολίτες και προκαλώντας υλικές ζημιές στις περιουσίες των αμάχων.

Από τις αρχές Απριλίου, τα τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και το πυροβολικό στοχεύουν σχεδόν σε καθημερινή βάση την ύπαιθρο του Τελ Ταμρ στα βόρεια της Χασάκα, προκαλώντας κατάσταση πανικού στους αμάχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.