Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσοχή! Αυτό είναι το νέο e-mail απάτη που κυκλοφορεί - «Μην το ανοίξετε» τονίζει η Αστυνομία

  Τον κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες κρούει η ΕΛ.ΑΣ., για e-mails με δήθεν αποστολέα την Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για e-mail που σ...

 







Τον κώδωνα του κινδύνου στους πολίτες κρούει η ΕΛ.ΑΣ., για e-mails με δήθεν αποστολέα την Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για e-mail που στέλνεται ομαδικώς από απατεώνες και στόχο την απόκτηση πρόσβασης στα αρχεία των πολιτών. Μάλιστα, φέρει υπογραφή του πρώην Αρχηγού, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ο οποίος είναι πλέον γενικός γραμματέας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η… μετάφραση, δε, στα ελληνικά είναι τόσο κακή, καθώς μεταξύ άλλων οι απατεώνες ζητούν από τους πολίτες: «να ακούσετε τον εαυτό σας μέσω e-mail» ή «περιμένω τη δοκιμή σας για άνοιγμα από σας (λεπτά)».

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοινώνεται ότι το παρακάτω κείμενο – μήνυμα, που διακινείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο και απατηλό και αποστέλλεται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

Παρακαλούνται οι πολίτες να διαγράφουν το συγκεκριμένο μήνυμα και «να μην ανοίγουν» τα συνημμένα αρχεία για αποφυγή προσβολής από κακόβουλο λογισμικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.