Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιάννης Σκαφτούρος: ΦΩΤΟ από το πασχαλινό γλέντι, λίγο πριν από την εκτέλεση

Νεκρός είναι ο πρώην βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος έπειτα από δολοφονική επίθεση στα Σκουρτά Βοιωτίας. Ο 55χρονος είχε εξοχικό στα Δε...







Νεκρός είναι ο πρώην βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος έπειτα από δολοφονική επίθεση στα Σκουρτά Βοιωτίας.

Ο 55χρονος είχε εξοχικό στα Δερβενοχώρια. Η 22χρονη κόρη του έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ και ο συμπέθερος του 55χρονου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μόλις χθες, η οικογένεια Σκαφτούρου γιόρταζε το Πάσχα με ένα τρικούβερτο γλέντι όπου παρόντες ήταν δεκάδες συγγενείς και φίλοι. Το fonidervenochorion.com μετέδωσε φωτογραφία από το πασχαλινό γλέντι όπου όλοι χόρευαν.



Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Γιάννης Σκαφτούρος μαζί με μια παρέα 10 ατόμων το μεσημέρι βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού, όταν 2 με 3 μηχανές πέρασαν και τους “γάζωσαν” με τα καλάσνικοφ. Οι τρεις τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο. Τη γυναίκα μετέφερε ο αρραβωνιαστικός της, ενώ οι άλλοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου στο χώρο της νύχτας, καθώς το θύμα έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματικές πράξεις και είχε εκτίσει πολυετή κάθειρξη. Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.