Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ομόνοια: Τανζανός Λαθρομετενάστης έκλεψε κινητό και χρήματα και συνελήφθη απο τη «Ζ» - Είχε αποφυλακιστεί καταδικασμένος για κλοπές και ναρκωτικά

  Λαθρομετανάστης από την Τανζανία με αποφυλακιστήριο για κλοπές και ναρκωτικά, συνελήφθη μετά από κλοπή σε συνεργείο αυτοκινήτων και συνε...

 





Λαθρομετανάστης από την Τανζανία με αποφυλακιστήριο για κλοπές και ναρκωτικά, συνελήφθη μετά από κλοπή σε συνεργείο αυτοκινήτων και συνελήφθη από πληρώματα της ομάδας “Ζ”

Σε μέτρα αποτροπής εκκνομων ενεργειών ενόψει της εορταστικής περιόδου, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (18/04-11.30) πληρώματα της ομάδας “Ζ” περιπολουν υπό βροχερή στην περιοχή της Ομόνοιας.

Με σήμα Κέντρου αναζητούν αλλοδαπό ο οποίος απο συνεργείο αυτοκινήτων είχε κλέψει κινητό τηλέφωνο και €900 μετρητά. Κατά την περιπολία εντοπίζουν αλλοδαπό στα χαρακτηριστικά των αναζητήσεων ,όπως διακριβώθηκε πρόκειται για 56χρονο Τανζανό λαθρομετανάστη, στην κατοχή του οποίου εντόπισαν τα κλοπιμαία. Όπως διακριβώθηκε, πρόκειται για σεσημασμένο για κλοπές, περί ναρκωτικών και προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. Ομόνοιας, οπότε αναγνωριστηκε από το θύμα της κλοπής. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του ο 56χρονος λαθρομετανάστης με καταγωγή την Τανζανία είχε αποφυλακιστεί καθώς είχε καταδικαστικές αποφάσεις για πράξεις του κοινού Ποινικού.

Με τη δικογραφία σε βάρος του πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.