Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι Δολοφόνοι του Σκαφτούρου: Κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» τους εκτελεστές!

Τους δύο από τους πληρωμένους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, να επιβαίνουν στη μηχανή μεγάλου κυβισμού που εγκατέλειψαν μετά τη δολοφονι...









Τους δύο από τους πληρωμένους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, να επιβαίνουν στη μηχανή μεγάλου κυβισμού που εγκατέλειψαν μετά τη δολοφονική επίθεση, δείχνει εικόνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που παρουσίασε το Mega.

Μάλιστα, ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα άτομα αυτά είναι που άνοιξαν πυρ μέσα στην αυλή του σπιτιού του Σκαφτούρου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του αυτός και να τραυματιστούν η κόρη και ο συμπέθερός του.

Αναφορικά με την μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν οι δράστες, διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2019 από την περιοχή του Ασπροπύργου και πρόκειται για μηχανή 1.200 κυβικών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του οχήματος που προσπάθησαν να αποσπάσουν για να διαφύγουν μετά την πράξη τους, οι δράστες της δολοφονίας μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη, ενώ μέσα από τα κράνη φορούσαν κουκούλες full face για να μην φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.