Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: «Καμπάνα» σε καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά φοιτήτριες – Δέκα καταγγελίες σε βάρος του

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση προκάλεσαν αίσθηση και δρομολόγησαν εξελίξεις για τον καθηγητή, που αρνείται τα πάντα… Σάλος ...





Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση προκάλεσαν αίσθηση και δρομολόγησαν εξελίξεις για τον καθηγητή, που αρνείται τα πάντα…

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας, από τη δράση ενός καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από καταγγελίες που έκαναν δέκα φοιτήτριες του τμήματος Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, ο καθηγητής της παρενοχλούσε σεξουαλικά, αφήνοντας σεξιστικά υπονοούμενα σε λεκτικό επίπεδο, ενώ αρκετές φορές γινόταν φορτικός σε σημείο που τις έφερνε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Μετά τις καταγγελίες διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση και την περασμένη εβδομάδα με το θέμα ασχολήθηκε το Πειθαρχικό Συμβούλιο, όπου του επέβαλε την εξάμηνη παύση από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στο όργανο συμμετείχαν αντιπρυτάνεις και κοσμήτορες ενώ προήδρευσε πρόεδρος Εφετών Διοικητικού Δικαστηρίου.Για το θέμα δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση των Πρυτανικών αρχών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.