Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρόκληση στην Αμμόχωστο από τον λακέ των τούρκων Τατάρ: Εγκαινίασε μαυσωλείο του Ναυτικού Αρχηγού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Το μαυσωλείο του πολιτικού Περτέβ Πασά, ενός Τούρκου πολιτικού του 16ου αιώνα ο οποίος υπήρξε αρχηγός του ναυτικού της Οθωμανικής Αυτοκρατο...








Το μαυσωλείο του πολιτικού Περτέβ Πασά, ενός Τούρκου πολιτικού του 16ου αιώνα ο οποίος υπήρξε αρχηγός του ναυτικού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά την κατάκτηση της Κύπρου εγκαινίασε στη διάρκεια προκλητικής τελετής στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου ο Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με το alphanews.live.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του λεγόμενου Πρέσβη της Τουρκίας, αξιωματούχων του Αττίλα και του ψευδοκράτους.

Στην τελετή που είχε σε κάποιο στάδιο θρησκευτικό χαρακτήρα αφού διαβάστηκαν προσευχές από το κοράνι, ο Τατάρ σημείωσε ότι το εν λόγω μνημείο θα είναι ανοιχτό πλέον για επισκέπτες. Ανέφερε ακόμη ότι το μνημείο αποδεικνύει τα την ύπαρξη των προγόνων των Τούρκων στα εδάφη της Αμμοχώστου και πως σκοπός είναι να ανοίξουν και άλλοι δημόσιοι χώροι για επισκέπτες στην περιοχή.

Υποστήριξε πως τα βήματα της Τουρκίας και του ψευδοκράτους που προχώρησαν στο άνοιγμα της περίκλειστης πόλης είναι απόλυτα νόμιμα και απευθύνθηκε εκ νέου σε όσους «διεκδικούν δικαιώματα στις περιουσίες» να απευθυνθούν στην λεγόμενη επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας.

«Το Βαρώσι βρίσκεται εντός των συνόρων της ΤΔΒΚ. Είναι στο δίκτυο της κυριαρχίας μας. Τονίζω για ακόμα μια φορά ότι δεν θα αποδεχθούμε ποτέ τη μεταφορά των Βαρωσίων υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ ούτε θα συμφωνήσουμε ποτέ να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά σκοτώνοντας έτσι τις όποιες ελπίδες για τη συζήτηση που επιχειρεί εδώ και καιρό να ανοίξει η Ε/κ πλευρά.

Επανέλαβε ακόμη ότι ο αγώνας για δύο χωριστά κυρίαρχα κράτη συνεχίζεται προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει ομοσπονδιακή λύση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ε/κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.