Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα και καθάρισε πριν φύγει

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 52χρονος ο οποίος δολοφόνησε 55χρονο φίλο του στη Ρόδο, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε το σπίτι...









Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 52χρονος ο οποίος δολοφόνησε 55χρονο φίλο του στη Ρόδο, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε το σπίτι του θύματος και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου προέκυψε ότι δολοφόνησε ο 52χρονος σκότωσε τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερό του άνδρα αλλά οι λόγοι για το αποτρόπαιο έγκλημα δεν έγιναν ακόμη γνωστοί. Πιθανολογείται όμως, ότι αφορούν σε ναρκωτικά.

Ο δράστης, την 11.30 το πρωί της Τρίτης (26/4), τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, για να δηλώσει τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου του. Όπως μεταδίδει η Δημοκρατική το ΕΚΑΒ πήγε στο σημείο, οι διασώστες διαπίστωσαν, ότι το θύμα έφερε πολλαλά τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ομολόγησε τη δολοφονία. Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, είχε δώσει στο θύμα χρήματα για αγορά ναρκωτικών, η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο δράστης μετά το έγκλημα, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα του θύματος και καθάρισε το χώρο.

Το δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου αναφέρει τα εξής:


Συνελήφθη ως δράστης ένας 52χρονος συγκάτοικος του θύματος, ο οποίος αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές ωστόσο ομολόγησε την πράξη του.

Εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 55χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε νυχτερινές της 25-26 Απριλίου στη Ρόδο.

Για την υπόθεση αυτή ταυτοτποιήθηκε και συνελήφθη ως δράστης ένας 52χρονος ημεδαπός, συγκάτοικος του θύματος, ο οποίος εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι δύο άνδρες ευρισκόμενοι στην κατοικία όπου διέμεναν από κοινού κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διαπληκτισμού, ο 52χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον 55χρονο προκαλώντας του με χτυπήματα κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στη συνέχεια ο δράστης, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, αλλοίωσε και απέκρυψε ίχνη – πειστήρια, ενώ πρωινές ώρες της 26 Απριλίου 2022 κάλεσε το ΕΚΑΒ δηλώντας αιφνίδιο θάνατο για τον 55χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.