Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα πέταξε όλα έξω ο Ερντογάν... Μαζί με τον Ακάρ στην Μέκκα για να προσευχηθούν για το κακό που θα τους βρεί...

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε σήμερα στη Μέκκα, προκειμένου να προσευχηθεί στο ιερότερο τέμενος για τους μουσουλμάνους. Β...






Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε σήμερα στη Μέκκα, προκειμένου να προσευχηθεί στο ιερότερο τέμενος για τους μουσουλμάνους. Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν τον Τούρκο πρόεδρο να καταφθάνει στο Μασγίντ αλ-Χαράμ υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, και κατόπιν να προσεύχεται με τη συνοδεία του.

O Τούρκος πρόεδρος έφτασε εχθές στη Σαουδική Αραβία ύστερα από μια μακρά περίοδο τεταμένων σχέσεων με το Ριάντ λόγω της δολοφονίας του δημοσιογράφου της Washington Post, Τζαμάλ Κασόγκι, στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη. Ενώ καλπάζει η φτώχεια στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναζητά νέες επενδύσεις, γεγονός που δικαιολογεί το ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία, για πρώτη φορά από το 2018.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, και επισκέφθηκε τη Μέκκα για να προσευχηθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.