Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΗΞΗ Ρωσίας - Ισραήλ - Η Μόχα πήρε θέση υπέρ των τουρκοκίνητων: ««Υποκρισία να μιλάει για την Ουκρανία η χώρα που κατέχει τα παλαιστινιακά εδάφη»

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε με «λύπη και απόρριψη» στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, που καταδίκ...







Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε με «λύπη και απόρριψη» στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, που καταδίκασε τη συνεχιζόμενη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Ρωσία κατηγόρησε το Ισραήλ για υποκρισία με την επιθετική αντίδραση στις ενέργειες της Ρωσίας: «Υπάρχει μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία για να αποσπάσει την προσοχή της διεθνούς κοινότητας από μια από τις πιο μακροχρόνιες ανεπίλυτες συγκρούσεις — την Παλαιστινο-Ισραηλινή», αναφέρει η ρωσική δήλωση.

«Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η μεγαλύτερη κατοχή στη μεταπολεμική παγκόσμια ιστορία πραγματοποιείται με τη σιωπηρή συνεννόηση των κορυφαίων δυτικών χωρών και την πραγματική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών», πρόσθεσε η Ρωσία.

Το Κρεμλίνο συνέχισε να καταγγέλλει τον αποκλεισμό της Γάζας και την «παράνομη κατοχή και υφέρπουσα προσάρτηση παλαιστινιακών εδαφών».

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιες ακριβώς παρατηρήσεις προκάλεσαν την απάντηση της Ρωσίας, αν και συμπίπτουν στενά με την υποστήριξη του Ισραήλ σε ψήφισμα του ΟΗΕ που καταδικάζει τη ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία και την απομάκρυνση της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.