Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά της - Η νέα συνάντηση με τους δικηγόρους της

Αίτημα να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά στην Πάτρα θα καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου τις επόμενες ημέρες. ...










Αίτημα να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά στην Πάτρα θα καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου τις επόμενες ημέρες.

Πρόκειται για μία συμπληρωματική εξέταση, η τρίτη και τελευταία κατά σειρά, για τον γονιδιακό έλεγχο, που δεν έγινε πριν από την σύλληψη της 33χρονης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τόσο η κατηγορουμένη, όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης, έπρεπε να πληρώσουν το ποσό των 700 ευρώ και εκείνη τη στιγμή δεν είχαν τα χρήματα, όπως ισχυρίζονται.

Η πλευρά της κατηγορούμενης περιμένει από αυτή την εξέταση να μάθει εάν υπάρχει κάποιο «ένοχο» γονίδιο και μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα.

Οι δύο πρώτοι έλεγχοι, πάντως δεν έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα για τα παιδιά. Έχουν ελεγχθεί αρχικα 128 γονίδια και στη συνέχεια άλλα 839, που σχετίζονται με τον αιφνίδιο νεανικό θάνατο με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα εχει συνάντηση με τους δικηγόρους της μέχρι την Παρασκευή. Εκκρεμεί το αίτημα αποφυλάκισης, που θέλει πάση θυσία να κατατεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.