Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ο Πούτιν μπορεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά», λέει η δισέγγονη του Νικίτα Χρουστσόφ.... «Σχεδιάζει να κερδίσει με οποιοδήποτε κόστος»

Η δισέγγονη του Νικίτα Χρουστσόφ προειδοποίησε για την στάση της Ρωσίας στο πόλεμο της Ουκρανίας και τόνισε ότι δεν θεωρεί «καθόλου απίθαν...





Η δισέγγονη του Νικίτα Χρουστσόφ προειδοποίησε για την στάση της Ρωσίας στο πόλεμο της Ουκρανίας και τόνισε ότι δεν θεωρεί «καθόλου απίθανο», να γίνει χρήση πυρηνικών από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Nina Khrushcheva μίλησε στο newsweek.com και τόνισε πως «δεδομένου ότι υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Ρωσία για να διεκδικήσει τη νίκη, και τα πυρηνικά όπλα ήταν μέρος της συζήτησης και στις δύο πλευρές, τη Ρωσία και τη Δύση, η τακτική ατομική επιλογή είναι δυνητικά στο τραπέζι».

«Θέλω να είμαι πολύ σαφής», είπε χαρακτηριστικά η δισέγγονη του πρώην Σοβιετικού ηγέτη και πρόσθεσε πως «δεν λέω ότι θα συμβεί, αλλά όσον αφορά τα σενάρια, δεν είναι ούτε αδιανόητο ούτε απίθανο».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, η Nina Khrushcheva έκανε δηλώσεις και στο BBC, όπου ανέφερε πως «αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά κάτι που θέλει να κερδίσει ο Πούτιν και σχεδιάζει να το κάνει με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό συνιστά, πως εάν χρειαστεί να κερδίσει, μπορεί να κάνει χρήση των πυρηνικών όπλων. Δεν το μαντεύω, αλλά μπορεί να είναι μια πιθανότητα που εξετάζει να χρησιμοποιήσει η Ρωσία».

Σημειώνεται, ότι η ίδια είχε αντιταχθεί στη ρωσική εισβολή από τις πρώτες μέρες του πολέμου και μιλώντας στον Independent, είχε αναφέρει πως η Μόσχα «διεξάγει πόλεμο σε ένα έθνος που λέει ότι είναι το ίδιο με τη Ρωσία – ένα αδελφό έθνος των Ουκρανών».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.