Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις για τις αναζητήσεις της για θανατηφόρες ουσίες στο ίντερνετ

Συνεχίζουν οι αρχές να εξετάζουν τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ για θανατηφόρες ουσίες, μεταξύ αυτών και η κετ...







Συνεχίζουν οι αρχές να εξετάζουν τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ για θανατηφόρες ουσίες, μεταξύ αυτών και η κεταμίνη, με την οποία η 33χρονη μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τη μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες της, Τζωρτζίνα.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχετικά με όσα έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε διάφορα sites.

Μέσω των δικηγόρων της, η 33χρονη δηλώνει ότι η κεταμίνη δεν είναι δηλητηριώδης ουσία αλλά μόνο αναισθητική. Ωστόσο, η χορήγηση σε μεγάλες ποσότητες κεταμίνης μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, όπως έχει γίνει γνωστό.

Η ίδια, υποστηρίζει ότι η μόνη αναζήτηση της κεταμίνης την οποία έκανε ήταν στις 17 Ιανουαρίου, γεγονός που διαψεύδεται από τις πρότερες αναζητήσεις της.

Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη μέρα της σύλληψής της, η 33χρονη κάνει 27 αναζητήσεις για διάφορες φαρμακευτικές ουσίες. Τότε, από τις 12 του μηνός, ήταν η περίοδος που η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της, ωστόσο είχαν αρχίσει να εμφανίζονται τα περιστατικά βραδυκαρδίας που κατέγραψε ο βηματοδότης.

Αυτό που πλέον αναζητείται είναι τι είχε ψάξει η 33χρονη γύρω στις 26 του Γενάρη, οπότε και η Google εμφάνισε τη διαφήμιση για την κεταμίνη.

Γρηγόρης Λέων: “Τα ευρήματα στην περίπτωση της Ίριδας είναι κάτι παραπάνω από εκκωφαντικά”

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρη Λέων, σημείωσε πως η κεταμίνη είναι ένα αναισθητικό φάρμακο, σε μεγάλη όμως δόση οδηγεί στον θάνατο.

«Η κεταμίνη είναι ένα αναισθητικό. Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχτηκε ότι έψαχνε αναισθητικές ουσίες. Μια αναισθητική ουσία σε μια φυσιολογική δόση έχει τις δράσεις που ωφελούν και χρησιμοποιούνται από τους γιατρούς. Όταν έχει ξεπεράσει μια δόση, γίνεται ακόμα και θανατηφόρα. Το να έχει νοσοκομείο κεταμινη δεν είναι κάτι περίεργο. Το να έχει στο σώμα ένα παιδί το οποίο έχει ‘καταλήξει’, μια τεράστια ποσότητα κεταμίνης, αποτελεί έναν εξωγενή παράγοντα».

Ο κ. Λέων αναφέρει πως σε περίπτωση που ο θάνατος της Τζωρτζίνας δεν οφείλεται στην κεταμίνη, οι γιατροί θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσουν από τι προκλήθηκε το επεισόδιο στην 9χρονη.

«Η υπερασπιστική γραμμή ξεκινάει δυστυχώς από την στιγμή της ανάνηψης και μετά παραλείπει όμως ένα σημαντικό γεγονός. Οι γιατροί εκλήθησαν γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Αυτό το σοβαρό επεισόδιο όμως μπορούν να αιτιολογήσουν από τι προκλήθηκε αν δεν ήταν τελικά η κεταμίνη;».

Σχετικά με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ο ιατροδικαστής τόνισε πως όλες οι απαντήσεις θα δοθούν από την επιτροπή των πραγματογνωμόνων που θα εκδώσουν το πόρισμα.

Αναφερόμενος στην Ίριδα είπε: «Όλα τα ευρήματα συνηγορούν προς τον ασφυκτικό θάνατο. Τα ευρήματα στην περίπτωση της Ίριδας είναι κάτι παραπάνω από εκκωφαντικά».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.