Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει γυναίκα-μυστήριο που αφήνει φακέλους με σφαίρες και απειλητικά μηνύματα σε μαγαζιά

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Πάτρας έχει μπει μία γυναίκα, η οποία φέρεται να άφησε φακέλους με σφαίρες και απειλητικά μηνύματα σε καταστή...







Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Πάτρας έχει μπει μία γυναίκα, η οποία φέρεται να άφησε φακέλους με σφαίρες και απειλητικά μηνύματα σε καταστήματα της πόλης της Πάτρας.

Σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες, συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. όταν τέσσερις διαφορετικοί επιχειρηματίες της πόλης ανέφεραν στις Αρχές ότι κάποιος άφησε στα καταστήματά τους φάκελο που περιείχε σφαίρα και απειλητικό μήνυμα που έγραφε: «Η δύναμη της πόλης είναι αόρατη αλλά είναι εδώ».

Τέσσερις όμοιοι φάκελοι εστάλησαν σε δύο καφέ, ένα μπαρ και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η Ασφάλεια ξεκίνησε έρευνα και εντόπισε ένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας ενός εκ των καταστημάτων, στο οποίο απεικονίζει μία γυναίκα, η οποία πιθανότατα είναι το άτομο που βρίσκεται πίσω από τους τέσσερις φακέλους.

Το βίντεο έχει μπει στο μικροσκόπιο προκειμένου οι αστυνομικοί να ταυτοποιήσουν τη μυστηριώδη γυναίκα. Άγνωστο παραμένει προσώρας το κίνητρό της, όπως και εάν έχει συνεργούς ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.