Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ πάλι τους Έλληνες οι αληταράδες...!!! Συγκέντρωση για κρεοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή από τους γραφικούς Άθεους....

Κάθε χρόνο με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν στήνουν τον αποκαλούμενο “Φανερό Δείπνο”, σε αντιδιαστολή του “Μυστικού Δείπνου”, με κρεατοφαγί...







Κάθε χρόνο με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν στήνουν τον αποκαλούμενο “Φανερό Δείπνο”, σε αντιδιαστολή του “Μυστικού Δείπνου”, με κρεατοφαγία ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή.

Ο λόγος για τους άθεους και την... Ένωσή τους η οποία για να μην χαλάσει το...έθιμο θα πραγματοποιήσει και φέτος τον “Φανερό Δείπνο”.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:


Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!

Κρεατοφάγοι, χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.