Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ... Κρίση με την τουρκία...!!! Η Ελλάδα αναστέλει τα στρατιωτικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μετά την χθεσινή τουρκική έφοδο στο Αιγαίο!

Στον «πάγο» βάζει η κυβέρνηση τα στρατιωτικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας μετά το άνευ προηγουμένου μπαράζ παρα...







Στον «πάγο» βάζει η κυβέρνηση τα στρατιωτικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας μετά το άνευ προηγουμένου μπαράζ παραβιάσεων και υπερπτήσεων που σημειώθηκε χθες πάνω από το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η ελληνική πλευρά δηλώνει πως αντιμετωπίζει την κλιμάκωση της έντασης «με αποφασιστικότητα και σοβαρότητα» και στο πλαίσιο αυτό, τα ΜΟΕ τα οποία θα συζητούνται αυτή την περίοδο και θα ακολουθούσαν τα όσα είχαν ειπωθεί στην Κωνσταντινούπολη στην κατ ιδίαν συνάντηση μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναστέλλονται

Ανεβάζει την ένταση στο Αιγαίο η Άγκυρα με 168 παραβιάσεις και 41 υπερπτήσεις

Τα δικά της μηνύματα θέλει να στείλει η Τουρκία εν μέσω ουκρανικής κρίσης και γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή οδηγώντας σε μια πρωτοφανή κλιμάκωση της έντασης τα τελευταία 24ωρα στο Αιγαίο. H ένταση που προκαλεί η Αγκυρα, δεν έχει προηγούμενο καθώς μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης προχώρησε σε 41 υπερπτήσεις ελληνικών νησιών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τις τουρκικές ενέργειες απαράδεκτες και επεσήμανε ότι δεν μένουν αναπάντητες ούτε στο πεδίο, ούτε σε διπλωματικό επίπεδο.

«Oι ενέργειες αυτές δεν μένουν αναπάντητες ούτε στο πεδίο ούτε σε διπλωματικό επίπεδο» σημείωσε. Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου στο πλαίσιο που διαμορφώνεται από τις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο δεν είναι πρόσφορο το κλίμα για τις συναντήσεις στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η κυβέρνηση έβαλε στον... πάγο τα στρατιωτικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, μετά το μπαράζ παραβιάσεων και υπερπτήσεων που σημειώθηκε χθες πάνω από το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.