Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανατριχίλα... Η στιγμή της σύλληψης παιδόφιλου που περιμένει να βιάσει 8χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Αστυνομικοί κατέγραψαν τις στιγμές της σύλληψης ενός παιδόφιλου στο δωμάτιο ενός μοτέλ στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, την ώρα που ο άντρας ...









Αστυνομικοί κατέγραψαν τις στιγμές της σύλληψης ενός παιδόφιλου στο δωμάτιο ενός μοτέλ στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, την ώρα που ο άντρας περίμενε ένα 8χρονο κορίτσι με σκοπό να το βιάσει. Ο 46χρονος Jonathon David Henke είχε μάλιστα αναρτήσει μια αγγελία online, «αναζητώντας μια μητέρα με μια πολύ μικρή κόρη».

Ο Henke νόμιζε ότι είχε κανονίσει να συναντήσει τη μητέρα και την κόρη της στο μοτέλ και καθόταν στο κρεβάτι περιμένοντας την άφιξή τους ένα απόγευμα στα τέλη του 2020.

Ήταν όμως η αστυνομία εκείνη που μπήκε μέσα στο δωμάτιο, όπως φαίνεται στο βίντεο που δόθηκε αυτή την εβδομάδα στη δημοσιότητα από το δικαστήριο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον παιδόφιλο, ενώ βρήκαν και αρκετά χαρτονομίσματα των 50 δολαρίων σε ένα γραφείο στο δωμάτιο, τα οποία επρόκειτο να τα χρησιμοποιήσει ως πληρωμή για να κάνει σεξ με το παιδί.

Οι αστυνομικοί του διαβάζουν τα δικαιώματά του και στη συνέχεια τον ρωτούν αν καταλαβαίνει. Τον ενημερώνουν επίσης ότι η κάμερα γράφει. «Οτιδήποτε πεις καταγράφεται» του λένε.

Ο παιδόφιλος επιχείρησε να πει ψέματα στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα προσπαθούσε απλώς να τους βοηθήσει στο έργο τους.

Ο Henke καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών και οκτώ μηνών, με μια περίοδο μη αναστολής τριών ετών και έξι μηνών. Η σύλληψή του έγινε στις 23 Οκτωβρίου 2020.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.