Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους τίναξαν στον αέρα...!!! Τεράστια έκρηξη στην Βιομηχανική Ζωνη της Ανατολικής Κωνσταντινούπολής...!!! Καίγονται 5 εργοστάσια στην Τούζλα...!!!

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εργοστάσιο στην Τούζλα, στη βιομηχανική περιοχή της Κωνσταντινούπολης, με συνέπεια ν...








Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εργοστάσιο στην Τούζλα, στη βιομηχανική περιοχή της Κωνσταντινούπολης, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι εννέα.

Της έκρηξης είχε προηγηθεί πυρκαγιά, που ξεκίνησε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Τούζλα ήταν εκείνος που έκανε γνωστό τον αριθμό των θυμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κωνσταντινούπολης, η φωτιά εξαπλώθηκε σε πέντε παρακείμενα εργοστάσια και τέθηκε υπό έλεγχο σε περίπου 1 ώρα.

Ένας μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών δυνάμεων βρέθηκε στο σημείο για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες δυσκολεύτηκαν να ανταποκριθούν στις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο εργοστάσιο, όπου επίσης σημειώνονταν κατά διαστήματα εκρήξεις. Μάλιστα, ορισμένοι πυροσβέστες επηρεάστηκαν αναπνευστικά από τους έντονους καπνούς καο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομειο.

Ο ήχος της έκρηξης ακούστηκε σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής πλευράς της Πόλης.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή της έκρηξης, μετά την πυρκαγιά




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.