Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γυναίκα με μπούρκα βομβίστρια αυτοκτονίας σε Πανεπιστήμιο στο Καράτσι... Σκότωσε 4 άτομα

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις Κινέζοι υπήκοοι, σκοτώθηκαν την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 σε επίθεση αυτοκτονίας εντός των ...









Τουλάχιστον τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις Κινέζοι υπήκοοι, σκοτώθηκαν την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 σε επίθεση αυτοκτονίας εντός των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου του Καράτσι (KU).

Άλλοι δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας Κινέζος υπήκοος είναι μεταξύ των τραυματιών. Η επίθεση είχε στόχο ένα λευκό βαν Hiace κοντά στην πύλη του Ινστιτούτου Κομφούκιου μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου. Κινέζοι υπήκοοι ήταν μέρος της σχολής του ινστιτούτου.

"Υποψιαζόμαστε ότι επρόκειτο για βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας. Μια γυναίκα με μπούρκα πλησίασε το βαν και η έκρηξη έγινε", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Καράτσι, Γκουλάμ Ναμπί Μεμόν.

«Ερευνούμε το περιστατικό συλλέγοντας στοιχεία, αλλά φαίνεται ότι οι Κινέζοι δάσκαλοι ήταν ο πραγματικός στόχος της έκρηξης», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης.

Ο Απελευθερωτικός Στρατός του Μπαλοχιστάν (BLA) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία αυτής που ισχυρίζεται ότι είναι η βομβίστρια αυτοκτονίας. Αυτός ο ισχυρισμός θα πρέπει να ληφθεί με προσοχή, ωστόσο, καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που η BLA χρησιμοποίησε γυναίκα βομβιστή αυτοκτονίας για να πραγματοποιήσει επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.