Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη ο 48χρονος για τον βιασμό των ανήλικων φίλων του παιδιού του

Καταδικάστηκε ο 48χρονος που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών στη Θεσσαλονίκη σε συνολική ποινή κάθειρ...









Καταδικάστηκε ο 48χρονος που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών στη Θεσσαλονίκη σε συνολική ποινή κάθειρξης 25 ετών (με εκτιτέα τα 20), αφού το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ομόφωνα, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση και δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά.

Πιο συγκεκριμένα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον 48χρονο που κατηγορείτο για τη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων φίλων του παιδιού του, για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, όπως επίσης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο πρόεδρος του δικαστηρίου είπε ότι «τα παιδιά έκαναν την ίδια περιγραφή χρησιμοποιώντας την ίδια φρασεολογία. Γιατί να έλεγαν ψέματα;» και συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι πράξεις τελέστηκαν», την ώρα της ανακοίνωσης της ετυμηγορίας.

Προηγουμένως στην απολογία του, ο κατηγορούμενος – πατέρας τεσσάρων παιδιών – αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων που του αποδίδει το κατηγορητήριο. «Στέκομαι απέναντί σας στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου, υπερασπιζόμενος την αθωότητά μου και το μέλλον της οικογένειάς μου» είπε, προθέτοντας ότι ουδέποτε προσέγγισε με οποιοδήποτε τρόπο τα ανήλικα κορίτσια. «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» απολογήθηκε, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Ωστόσο η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης στην αγόρευσή της για τις πράξεις που κατηγορείται ο 48χρονος, λέγοντας πως είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι παραπάνω πράξεις τελέστηκαν το διάστημα από το 2015 έως το 2019, σε πρόαστιο της Θεσσαλονίκης, ενώ τα θύματα, κατά περίπτωση ήταν 6 έως 12 ετών. Η ποινική έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020, μετά από μήνυση που έκανε η μητέρα μίας ανήλικης. Ένα χρόνο αργότερα ο 48χρονος απολογήθηκε σε ανακριτή και προφυλακίστηκε στις φυλακές Γρεβενών, όπου θα επιστρέψει για την έκτιση της ποινής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.