Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπάρχει πληροφορία ότι ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει από τις ΗΠΑ την απόκτηση 24 F-35 για την Ελλάδα!

Εκτός από την ομιλία του στο Κογκρέσο για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνα πρωθυπουργού, πιθανόν να έχει κι άλλη έκπληξη να βγάλει από το μαν...







Εκτός από την ομιλία του στο Κογκρέσο για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνα πρωθυπουργού, πιθανόν να έχει κι άλλη έκπληξη να βγάλει από το μανίκι ο Μητσοτάκης...

Ένα βήμα πιο κοντά στα F-35 βρίσκεται η Ελλάδα, με πληροφορίες να θέλουν τον Έλληνα πρωθυπουργό να ανακοινώνει την απόκτηση 24 στελθ αμερικανών μαχητικών κατά την επίσημη του επίσκεψη στην Ουάσιγκτον.

Να θυμίσουμε πως στην Τουρκία είχε γίνει πριν από λίγες μέρες κεντρικό θέμα το ρεπορτάζ του Sportime, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα ναι μεν θα πάρει τα F-35 όμως πιο μετά, αφού «οι ΗΠΑ άλλαξαν τη σειρά προτεραιότητας με τη Γερμανία και τη Φινλανδία να ζητούν μαζική προμήθεια F-35».

Να σημειωθεί πως οι Αμερικανοί θέλουν να δώσουν F-35 στην Ελλάδα.

Oι Αμερικάνοι προσπαθούν να μας κάνουν να πάρουμε F-35 γιατί ότι πάρουμε χρυσοπουλάει, όπως διαπίστωσαν και με τα Rafale.

Από όταν αποφάσισε η Ελλάδα να πάρει τα γαλλικά μαχητικά, το αεροπλάνο έγινε εμπορική επιτυχία των Γάλλων, αφού την Ελλάδα μιμήθηκαν και άλλες χώρες (Αίγυπτος, Κροατία, Ινδονησία, ΗΑΕ).

Οι ΗΠΑ θέλουν να μπει η Ελλάδα πρώτη στην γραμμή παραγωγής των 20 F-35 και μετά να πάρει σειρά και η Τουρκία.

Όμως σημαντικό είναι να θυμίσουμε πως στα stelth F-35 έχει πιστοποιηθεί και ο πύραυλος Meteor.

Φανταστείτε τώρα την… αμηχανία των Τούρκων όταν διαπιστώσουν πως οι Meteor θα τους… έρχονται ουρανοκατέβατοι.

Τα αόρατα στα τουρκικα ραντάρ (σ.σ. της ήδη προβληματικής τουρκικής αεράμυνας) F-35 θα ρίχνουν από το… πουθενά τους Meteor.

Θυμίζουμε πως οι Meteor μετατρέπουν το Αιγαίο σε ελληνική λίμνη, αφού τα τουρκικά F-16 δεν θα μπορούν να βγουν καν στο Αιγαίο από τα τουρκικά παράλια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.