Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας – Εντοπίστηκαν 15 κάλυκες

Ο βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος είναι το θύμα της δολοφονίας στα Σκούρτα Βοιωτίας. Ο 55χρονος είχε εξοχικό στην περιοχή. Η επίθεση έγινε...









Ο βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος είναι το θύμα της δολοφονίας στα Σκούρτα Βοιωτίας. Ο 55χρονος είχε εξοχικό στην περιοχή. Η επίθεση έγινε στις 12:10. Η 22χρονη κόρη του έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ και ο συμπέθερος του 55χρονου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κοντά στο σημείο της εκτέλεσης μια εγκαταλελειμένη μηχανή και ένα αυτοκίνητο. Αυτή τη στιγμή, γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθεί αν συνδέονται με τους δράστες της αιματηρής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο Γιάννης Σκαφτούρος μαζί με μια παρέα 10 ατόμων το μεσημέρι βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού, όταν 2 με 3 μηχανές πέρασαν και τους “γάζωσαν” με τα καλάσνικοφ. Οι τρεις τραυματίες βρίσκονται στο νοσοκομείο. Την γυναίκα μετέφερε ο αρραβωνιαστικός της, ενώ οι άλλοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, ενώ στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου στο χώρο της νύχτας, καθώς το θύμα έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματικές πράξεις και είχε εκτίσει πολυετή κάθειρξη.

Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της εκτέλεσης του Σκαφτούρου

Όπως αναφέρει το tvstar.gr κάτοικοι περιέγραψαν ότι την ώρα του εγκλήματος και άλλες μηχανές είχαν περικυκλώσει το χωριό. Οι δράστες αμέσως μετά την εκτέλεση εξαφανίστηκαν.

Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας και μεταξύ άλλων το δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.